Grohe behoort al jaren tot een van de beste badkamermerken. We kennen het merk allemaal van de kranen en douches. Wereldwijd staat het bekend om zijn producten van topkwaliteit en innovatieve oplossingen. Het merk heeft dan ook talloze patenten op zijn naam staan.

Grohe streeft ernaar om je tijd in de badkamer zo comfortabel mogelijk te maken. Hoe ze dat doen? Door voortdurend te werken aan nieuwe innovaties en productontwikkelingen. Of het nu gaat om waterbesparende functies, geavanceerde thermostaatkranen of slimme bedieningssystemen, Grohe blijft streven naar vooruitgang in de sanitaire industrie. In dit artikel bespreken we enkele van de bekendste innovaties van Grohe. Het zijn juist deze innovaties die de producten zo bijzonder maken.

 

Grohe innovaties

Grohe Blue

Gefilterd en gekoeld water direct uit je keukenkraan? Dit systeem zorgt voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water uit jouw kraan. Het grote voordeel van deze innovatie is dat het rekening houdt met het milieu. Er zijn namelijk geen plastic flessen nodig.

Grohe Red

Bij dit systeem komt er kokend water uit de kraan, waardoor het gebruik van een waterkoker overbodig wordt. Met één druk op de knop warmt het kraanwater op tot 100°C. Super handig voor bijvoorbeeld het maken van thee en koffie of om mee te koken. Wil je het Grohe Red systeem eens uitproberen? In een sanitairwinkel kunnen ze je er alles over vertellen!

Grohe Sense Guard

Deze watersensor waarschuwt voor waterlekkage en waterschade. Dit innovatieve slimme waterregelsysteem schakelt het water automatisch uit als er bijvoorbeeld een leiding barst of bij andere water gerelateerde problemen.

Grohe EcoJoy

Deze waterbesparende functie vermindert het waterverbruik door de doorstroom te beperken. Het doet echter geen concessies aan de waterstraalkwaliteit. Het waterverbruik wordt tot wel 50% gereduceerd en hiermee daalt dus ook je energieverbruik.

Grohe AquaGuide

Via de instelbare Grohe Aquaguide mousseur kun je de straal precies richten waar je wilt. Je kunt de sproeihoek zo instellen zodat je waterspetters op de vloer voorkomt.

Grohe StarLight

Dankzij de slijtvaste Starlight afwerking blijft jouw kraan jarenlang mooi. Het beschermt de kraan tegen krassen. Bekijk de StarLight afwerking zelf in een sanitairwinkel en laat je verrassen! 

Grohe CoolTouch

Ondanks hoge watertemperaturen van 100°C, zorgt de Grohe CoolTouch ervoor dat je de kraan zonder probleem kunt vastpakken. Deze technologie garandeert een koel kraanoppervlak ongeacht de temperatuur van het water.

Wil je meer weten over de bijzondere innovaties van Grohe. Of wil je het eens met eigen ogen bekijken? In een showroom van een sanitairwinkel kun je de producten in actie zien en de werking van de producten zelf ervaren.